• Piippuhylly 2 C 1, 00960 Helsinki, Finland 
  • 050 522 7849

  • Aukioloajat: Ma–pe klo 8–16

Tuotevisualisointi tuo asiakkaasi lähemmäs tuotetta

Taidokas tuotevisualisointi yrityksesi tarpeisiin

Tuotevisualisoinnilla voidaan tuottaa laadukasta ja havainnollistavaa kuvallista materiaalia esimerkiksi markkinointimateriaalieihin ja käyttöohjeisiin.

Tekniikan avulla toteutettu visualisointi luo realistisen kuvan erilaisista tuotteista ja esittelee niiden ominaisuuksia havainnollisesti. Tarjoamme monenlaisia tuotevisualisoinnin palveluja: valokuvamaisia havainnekuvia 3D-malleista, digitaalista VR-sisältöä (360°-näkymä) ja tietokoneanimaatioita. Ota yhteyttä ja jutellaan, mikä edellä mainituista palvelisi tarpeitasi parhaiten!

Valokuvamaiset havainnekuvat 3D-malleista

3D-mallinnuksella voidaan luoda laadukkaita, valokuvamaisia kuvia erilaisista esineistä ja niiden osista. Havainnekuvia voi hyödyntää esimerkiksi myynnin apuna jo ennen tuotteiden tuloa myyntiin tai vaikka myyntiesitteessä.

Digitaalinen VR-sisältö (360°-näkymät)

Digitaalisessa VR 360° -sisällössä katsoja on kuvan keskipisteessä ja pystyy valitsemaan, mistä suunnasta elementtiä tarkastelee. 360°-näkymä voi auttaa kuluttajaa esimerkiksi ostopäätöksen teossa.

Tietokoneanimaatiot

Ammattimainen tietokoneanimaatio on toimiva tapa välittää haluttu viesti katsojalle. Animaation tarkoitus on esittää sisältö havainnollisesti ja mahdollisimman helposti ymmärrettävästi.

Kysy lisää

Kysy tuote­visualisoinnista, me vastaamme

Yhteystiedot